Coaching

Een coachingsgesprek

Tijdens een coachingsgesprek gaan we samen aan het werk om je knelpunt(en) onder de loep te nemen om er vervolgens mee aan de slag te gaan.

In een coachingsgesprek krijg je praktische handvatten en inzichten in jezelf en je manier van functioneren. Het  zit vol met “ahh” of “tja, waarom doe ik dat?” momenten.

Je krijgt praktische tips om je doelen te bepalen en hoe je ze kan bereiken. Dit doen we middels een stappenplan.

Je innerlijke dialoog, wie kent dat nou niet? Altijd maar een stemmetje in je hoofd dat je ervan weerhoudt om bij je doel te komen. Ik kan je handige adviezen geven over hoe je dat stemmetje stiller kan laten zijn of zelfs helemaal z’n mond kan laten houden.

Mijn manier van coachen is een mengelmoes van een praktische, nuchtere benadering met een spirituele inslag. Er is meer tussen hemel en aarde en hoe fijn is het om het spirituele met het aardse te mogen combineren.

Tijdens coaching maak ik gebruik van al mijn kennis als familieopsteller,  systemisch werker en pas ik technieken toe van mijn NLP opleiding, maar ook mindfulness, visualisatie en tapping *.

Je kan er na een coachingsgesprek voor kiezen om het hierbij te laten en zelf met de tips aan de slag te gaan. Je kan er ook  voor kiezen om een coaching traject in te gaan met  het aantal gesprekken dat je nodig hebt. Je bent vrij om zelf te beslissen wat je nodig heb.

Wat is NLP?

Met een Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) opleiding leer je praktische tools voor persoonlijke groei en verbetering van je communicatie. NLP wordt ingezet om meer zelfvertrouwen te krijgen, beter te communiceren en om meer succes te hebben in het leven.

Investering

60 euro inclusief btw.

Een coachingsgesprek duurt een uur

 

* tapping is een techniek om jezelf van stress te verlossen op een eenvoudige en aangename manier. Tapping doe je door op verschillende drukpunten van je lichaam te tikken, terwijl je denkt aan hetgeen dat je de stress bezorgt.