Wat is een reading?

Tijdens een reading krijg je informatie of antwoorden die je verder kunnen helpen met levensvragen, obstakels, valkuilen of keuzes die je wilt gaan maken. Tijdens de reading krijg ik woorden, beelden, zinnen of symbolen door die voor jou belangrijk zijn voor het verdere proces of verwerking.

Ik werk met behulp van de engelenenergie en engelenkaarten. Engelenenergie is een liefdevolle energie en geeft alleen datgene wat jij nodig hebt of dragen kan.

Stap voor stap

We beginnen de reading met een korte meditatie om in het hier en nu te komen. Tijdens de meditatie komen vaak al woorden, beelden en emoties door. Vervolgens vraag ik of je je intentie op wilt schrijven en een kaarsje aan wilt steken. Dan begint de reading. Ik vertel wat ik door krijg of stel je de vragen die ik hoor. Het kan gebeuren dat ik pas later in de reading kaarten neerleg. Ter bevestiging van wat ik al heb vertelt of juist als extra toevoeging.

Een reading duurt ongeveer een uur. De reading is voorbij wanneer het kaarsje is uitgeblazen. Daarna is er een gelegenheid om na te bespreken wat je hebt ervaren.

Voor wie?

Voor mensen met vragen over bijvooreeld keuzes, liefde, knelpunten, valkuilen, onzekerheden, een verlies, werk en levensvragen.

Nazorg

De dagen na een reading kunnen er emoties loskomen, dienen er zich veranderingen aan waardoor je anders naar dingen en situaties gaat kijken of komen er vragen naar boven. Schroom dan niet om mij een mail te sturen. Ik ben mij ervan bewust dat een reading een (grote) impact kan hebben.

Na een aantal weken zal ik jou een mail sturen met de vraag hoe het de afgelopen weken is gegaan en wat het je heeft gebracht. Kortom: nazorg vind ik erg belangrijk!

Waar

Voor een reading kun je terecht in mijn praktijk in Enkhuizen. Ook ben ik regelmatig te vinden op spirituele beurzen in Grootebroek, Bovenkarspel, Venhuizen,  Zwaagdijk, Midwoud, Medemblik en Hoorn.

Investering

De investering in een reading is 55,- euro.
Deze kunt u contant voldoen aan het begin van de reading.