Spirituele begeleiding

Er kan een moment in je leven aanbreken dat je denkt “en nu moet ik er wat mee doen”. Je ervaringen worden zo intens en ze komen met een steeds grotere regelmaat terug, dat je er niet meer omheen kan.

Huiszuivering

Engelen healing

Spirituele begeleiding

Zeep workshops

Winkel

Spirituele begeleiding

Er kan een moment in je leven aanbreken dat je denkt “en nu moet ik er wat mee doen”. Je ervaringen worden zo intens en ze komen met een steeds grotere regelmaat terug, dat je er niet meer omheen kan. De vragen die opkomen zijn ‘wat gebeurt er’ ‘wat is dit’ ‘wat wil en kan ik ermee’. En misschien ook wel ‘hoe gaat het weg’ of ‘wat wil het mij vertellen’?

In 2015 had ik zelf ook zo’n moment. In zekere zin was er een punt bereikt waar ik er klaar mee was. Dat was het moment dat ik hulp ben gaan zoeken. Ik kwam er al snel achter; kennis is macht. Als je weet wat het is, als je weet hoe energie werkt, dan kan je er ook wat aan doen.

In mijn praktijk komen er mensen naar me toe die dezelfde vragen hebben als ik toen. Wanneer je ontvankelijk bent voor ander soort energieën is het heel fijn om daar met iemand over te praten. Vooral omdat ze diepe indrukken kunnen achterlaten. Ik ben nog altijd aan het ontdekken maar, in mijn beginperiode heb ik wel iemand gemist met wie ik hierover kon praten. Door erover te spreken verwerk je sneller gebeurtenissen maar het helpt je ook gemakkelijker door persoonlijke groei te gaan.

Voor wie?

Voor iedereen die zich herkent in de hulpvraag van hierboven. Je kan deze hulpvraag ook hebben voor je kind. Voor kinderen is het belangrijk dat ze erkenning krijgen in wat ze ervaren. Ook voor kinderen geldt dat wanneer ze weten wat het is, wat je ermee kan, de angst minder zal worden.

Wat kost het?

€65,- bij gesprek van een uur.
Locatie op Andijk.

Als je nog vragen hebt, bel of mail me gerust.