Elementor #262

Wie is Ilona?

Hallo, welkom op mijn website ‘De wereld van Ilona’.

Ik werk parttime op een dagbesteding met mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en woon samen met mijn man en hond in Enkhuizen. Ik hou van wandelen, sporten, nieuwe dingen ontdekken, reizen en de zon. Ik ben ruimdenkend, eerlijk, heb gevoel voor humor en een gezond verstand.

Al van jongs af aan ervaar en beleef ik dingen op een niveau dat voor veel mensen onbekend zijn. Heel lang heb ik niet begrepen wat er gebeurde en heb ik het weggestopt. Totdat er een dag kwam dat ik er klaar voor was en op onderzoek ben uitgegaan. Als snel vielen de puzzelstukjes op hun plek. Daarna is alles in een stroomversnelling gekomen en leerde ik hoe ik ermee om kon gaan. Hoe ik anderen kan helpen, maar ook mezelf.

Ik werk met engelenenergie. Dit is een liefdevolle energie die alleen doorgeeft wat jij kunt dragen. Mijn beschermengel is mijn poortwachter en alle informatie komt via hem. Ik krijg informatie door via woorden, zinnen, beelden of symbolen. Er wordt doorgeven wat je als levensles mee kunt nemen of informatie die je op dat moment nodig hebt. Vaak is het ook zo dat ik iets door krijg wat jij diep van binnen al weet, alleen ben je je daar zelf nog niet volledig van bewust.

We kunnen te allen tijde engelen aanroepen om ons te helpen. Als we ons bewust zijn dat engelen altijd willen helpen/bijstaan, zal je de wonderen zelf mogen ervaren.

Veel liefs,

                       Ilona de Vries.

 

 

 

”Wat de vraag ook is, liefde is het antwoord”
                                      Dr. Wayne Dyer