Wat is een engelen healing?

Uit een healing kan je veel kracht, rust en balans halen. In ons dagelijks leven constant aan energieën van buitenaf blootgesteld. Deze energieën beïnvloeden onze emoties wat er voor zou kunnen zorgen dat we niet lekker in ons vel gaan zitten zonder dat we daar een precieze oorzaak voor weten.

Tijdens de healing werk ik met behulp van engelenenergie. Met hulp van Aartsengel Michaël en Aartsengel Rafaël gebeurt er in de healing precies wat nodig is. Met een healing kan ik je energetische lichaam schoonmaken, je chakra’s zuiveren, banden doorsnijden met personen, plaatsen, emotionele en,-of indrukwekkende gebeurtenissen en vul ik je aura met een energie die je op dat moment nodig heb. Na afloop van de healing voelen mensen zich vaak kilo’s lichter, alsof er een last van de schouders is gevallen.

Engelenhealing Stap voor stap

Als je voor een healing komt, trek dan makkelijk zittende kleding aan en plan die dag niet te vol met andere afspraken. Er gebeurt een hoop tijdens de healing wat veel teweeg kan brengen. Wees dus lief voor jezelf die dag en alle dagen daarna.

Tijdens de healing vraag ik bij elke stap die ik ga doen of jij daar toestemming voor wilt geven. Voor de engelenenergie is dit erg belangrijk. De engelen willen goedkeuring van jou zodat de ze weten dat ze hun werk mogen doen.

Een healing duur ongeveer drie kwartier tot een uur.

Voor wie?

Voor mensen in stressvolle situaties die hulp nodig hebben om in hun kracht te kunnen (blijven) staan, niet lekker in hun vel zitten, snel moe zijn, geïrriteerd of verdrietig zonder daar een duidelijke oorzaak voor te hebben. Of wanneer je niet los kan komen van emoties, personen, emotionele en,-of indrukwekkende gebeurtenissen.

Nazorg

Het kan zijn dat je je na de healing vermoeid voelt omdat er systemen in jouw energetische lichaam zijn veranderd. Het kan ook zo zijn dat je emotioneel bent, laat het dan stromen, het moet er uit. Je kan je koud voelen, dat is een teken dat je oude energieën aan het loslaten bent. Iedereen reageert anders, zo ook op een healing. Misschien stap je als herboren de deur uit en kan je direct de hele wereld aan! Misschien moet het even bezinken en voel je het effect later.

Na een aantal weken zal ik een mail sturen met de vraag hoe het de afgelopen weken is gegaan en wat de healing je heeft gebracht.

Nazorg vind ik erg belangrijk!

Kosten

55,- euro
Deze kunt u contant voldoen aan het begin van de healing.