Engelen healing

In ons dagelijks leven worden we constant door energieën van buitenaf blootgesteld. Deze energieën beïnvloeden onze emoties wat er voor zorgt dat we niet lekker in onze vel gaan zitten zonder daar een precieze oorzaak voor te hebben.

Huiszuivering

Engelen healing

Spirituele begeleiding

Zeep workshops

Winkel

Engelen healing

Wat is een engelenheling?

In ons dagelijks leven worden we constant door energieën van buitenaf blootgesteld. Deze energieën beïnvloeden onze emoties wat er voor zorgt dat we niet lekker in onze vel gaan zitten zonder daar een precieze oorzaak voor te hebben.

Je voelt je niet in je kracht, bent snel moe, geïrriteerd, of voelt je verdrietig. Dit kunnen allemaal tekenen zijn van energieën die in jouw energetische lichaam zitten.

Tijdens de healing werk ik samen Aartsengel Michaël en Aartsengel Rafaël. Met een healing kan ik je chakra’s reinigen, energetische lichaam schoonmaken, banden doorsnijden met personen/plaatsen/emotionele en,-of indrukwekkende gebeurtenissen en vul ik je aura met een energie die je op dat moment nodig hebt. Na afloop voelen mensen zich vaak kilo’s lichter, alsof er een last van de schouders valt.

De healing kan bij jou thuis of bij mij plaatsvinden. Voor mijn eigen ervaring vind ik het fijner om naar jou toe te komen. Zo krijg ik een beter beeld van je energieveld waarin je bevindt.

Stap voor stap

Als je voor een healing komt, trek dan makkelijk zittende kleding aan en plan die dag niet te vol met andere afspraken. Er gebeurt een hoop tijdens de healing wat veel teweeg kan brengen, dus wees lief voor jezelf die dag…..en alle dagen daarna.

Een healing duur ongeveer drie kwartier tot een uur.

Voor wie?

Voor mensen in stressvolle situaties die hulp nodig hebben om in hun kracht te kunnen (blijven) staan, wanneer je niet lekker in je vel zit,  snel moe bent, geïrriteerd of verdrietig zonder daar een duidelijke oorzaak voor te hebben. Of wanneer je niet los kan komen van emoties, personen, emotionele en,-of indrukwekkende gebeurtenissen.

Nazorg

Het kan zijn dat je je na de heling vermoeid voelt omdat er systemen in jouw energetische lichaam zijn veranderd. Het kan ook zo zijn dat je emotioneel bent, laat het dan stromen, het moet er uit. Iedereen reageert anders, zo ook op een healing, misschien stap je als herboren de deur uit en kan je direct de hele wereld aan!

Na een aantal weken zal ik een mail sturen met de vraag hoe het de afgelopen weken is gegaan en wat het je heeft gebracht.

Nazorg vind ik erg belangrijk!

Wat kost het?

75 euro (incl. voorrijden tot 25 km vanaf Andijk).
Vanaf 25 km reken ik 0,25 per kilometer.

Als je nog vragen hebt, bel of mail me gerust.