Wie is Ilona

Huiszuivering

Engelen healing

Spirituele begeleiding

Zeep workshops

Winkel

Wie is Ilona?

Mijn naam is Ilona en ik woon samen met mijn man en onze twee hondjes.

In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, nieuwe dingen ontdekken, reizen en met vrienden samen zijn. Ik ben ruimdenkend, eerlijk, heb gevoel voor humor en een gezond verstand.

Al van jongs af aan ervaar en beleef ik dingen op een niveau die voor veel mensen onbekend zijn. Heel lang heb ik niet begrepen wat er gebeurde en heb ik het weggestopt. Totdat er een dag kwam dat ik er klaar voor was en op onderzoek ben uitgegaan. Als snel vielen de puzzelstukjes op hun plek. Daarna is alles in een stroomversnelling gekomen en leerde ik hoe ik ermee om kon gaan. Hoe ik anderen kan helpen, maar ook mezelf.

Ik werk met engelenenergie. Dit is een liefdevolle energie die alleen doorgeeft wat jij kunt dragen. Mijn beschermengel is mijn poortwachter en alle informatie komt via hem. Ik krijg informatie door via woorden, zinnen, beelden of symbolen. Er wordt doorgeven wat je als levensles mee kunt nemen of informatie die je op dat moment nodig hebt. Vaak is het ook zo dat ik iets door krijg wat jij diep van binnen al weet, alleen ben je daar zelf nog niet volledig van bewust.

Naast spiritualiteit maak ik ook graag zeep. Je kan met een paar eenvoudige ingrediënten een prachtig stuk zeep maken. De etherische oliën en werkzame stoffen van heilzame planten maken een blok zeep tot een verzorgend product wat bij kan dragen aan een gezondere huid en verbeterende gemoedstoestand.

Het energetisch werk en mijn passie voor zeep maken zorgen voor een goed balans in mijn leven.