Huiszuivering

Ik zuiver negatieve entiteiten en breng overledenen die nog aardgebonden zijn naar het licht. Soms komt het voor dat overledenen of entiteiten (van jouzelf of van vorige bewoners) in een ruimte blijven zitten wat er voor zorgt dat energieën niet goed meer kunnen stromen.

Huiszuivering

Engelen healing

Spirituele begeleiding

Zeep workshops

Winkel

Huiszuivering

Wat is een huiszuivering?

Ik zuiver woningen en ruimtes van niet helpende energieën, entiteiten en breng overledenen, die nog aardgebonden zijn, naar het licht.

Soms komt het voor dat aardsgebonden geesten of entiteiten in een ruimte blijven zitten wat er voor zorgt dat energieën niet goed meer kunnen stromen. Zoals gezegd word “het flowt niet meer lekker”.

Aardsgebonden geesten kunnen het leven nog niet loslaten doordat ze bijvoorbeeld; niet naar het licht durven, een verslaving hadden/hebben, iets niet los kunnen laten of omdat ze het licht (nog) niet zien. Kortom; er zijn verscheidenen redenen waarom een overledene nog niet naar het licht is geweest. Voor jou kan dit vervelend zijn maar mijn ervaring is dat de aardgebonden geest het ook graag anders wil. Ik merk een aardsgebonden geest altijd op door de snelle vibratie die ik ga voelen, soms zie ik ze, en soms niet. Het begeleiden van de overledene naar het licht kan ook heel snel gaan, dan zien ze het als bevrijding. En soms is er weerstand waardoor ik meer overtuigingskracht nodig heb,

Een entiteit is een being/energie die op een persoon is aangehaakt. De being voedt zich met niet helpende energieën van de persoon. Ik zie veelal dat een being aanhaakt wanneer iemand; vermoeid, emotioneel of fysiek trauma heeft opgelopen. Een being herken ik door de donkere energie die er hangt.

Niet helpende energieën zijn niet helpende emoties van mensen die blijven hangen. Emoties zoals, woeden, stress, verdriet, irritatie, depressie, enzovoorts. En wanneer de energie zich steeds meer vult, des te zwaarder het aan gaat voelen.

Stap voor stap

Tijdens de huiszuivering werk ik onder andere met chakapa bladeren. Hiermee klop ik de energieën stuk, waarna ik het kan transformeren naar wit licht. Door het geluid van de bladeren raak ik in trance, wat mij helpt de ingegeven boodschappen te ontvangen. Na een huiszuivering voelden de ruimtes weer licht en in harmonie aan.

Daarnaast zal ik ook door het huis gaan met Salie en Palo Santo. Met Salie verwijder ik de overgebleven niet helpende energieën, en met Palo Santo zet ik een helpende energie terug.

Voor wie?

Voor kinderen en volwassenen die; geen ontspanning of rust kunnen vinden in hun eigen huis, een drukkende energie ervaren, niet lekker in hun vel zitten zonder duidelijke reden, vermoeid zijn, slecht slapen, ‘dingen’ ervaren die niet te verklaren zijn.

Wat kost het?

150 euro incl. voorrijden tot 25 km vanaf Andijk.
Vanaf 25 km reken ik 1,- euro per kilometer.

Als je nog vragen hebt, bel of mail me gerust.