Huiszuivering

Ik zuiver negatieve entiteiten en breng overledenen die nog aardgebonden zijn naar het licht. Soms komt het voor dat overledenen of entiteiten (van jouzelf of van vorige bewoners) in een ruimte blijven zitten wat er voor zorgt dat energieën niet goed meer kunnen stromen.

Huiszuivering

Engelen healing

Spirituele begeleiding

Zeep workshops

Winkel

Huiszuivering

Wat is een huiszuivering?

Ik zuiver negatieve entiteiten en breng overledenen die nog aardgebonden zijn naar het licht.

Soms komt het voor dat overledenen of entiteiten (van jouzelf of van vorige bewoners) in een ruimte blijven zitten wat er voor zorgt dat energieën niet goed meer kunnen stromen.

Wanneer we last ervaren van entiteiten, dan zijn het ‘negatieve’ emoties van mensen die blijven hangen. Emoties zoals, woeden, stress, verdriet, irritatie, depressie, enzovoorts. En wanneer de entiteit zich steeds meer vult met negativiteit hoe zwaarder de energie aan gaat voelen.

Aardgebonden geesten zijn overledenen die nog niet naar het licht zijn gegaan. Dit omdat ze ‘het aardse leven’ nog niet los kunnen laten door bijvoorbeeld; dat ze niet naar het licht durven, een verslaving die ze aards houden, een familiebedrijf die ze niet los kunnen laten of omdat ze het licht (nog) niet zien. Kortom; er zijn verscheidenen redenen waarom een overledenen nog niet naar het licht is geweest. Een aardgebonden geest kan ervoor zorgen dat je energieveld verstoord raakt waardoor je niet lekker in je vel gaat zitten zonder enig reden, veel vermoeidheid of lichamelijke ongemakken ervaart, ect. Voor jou kan dit vervelend zijn maar mijn ervaring is dat de aardgebonden geest het ook graag anders wil.

Stap voor stap

Ik werk altijd het hele huis door, ook al als jij denkt dat het in één ruimte zit. Ik loop twee keer je huis door. Één keer om alle entiteiten te zuiveren en zo nodig aardsgebonden geesten naar het licht te begeleiden. En de tweede keer om de ruimtes te vullen met nieuwe energie en om bescherming neer te zetten zodat je langer van de fijne en harmonieuze energie in huis kan genieten.

Tijdens de zuivering zal ik geen bijzondere rituelen uitvoeren omdat ik geloof dat je de entiteiten kan zuiveren en de aardsgebonden geesten naar het licht kan begeleiden zonder salie of wierook te gebruiken. Aangezien ik met engelenenergie, Aardsengel Micheal samenwerk heb ik niet veel nodig. Ondanks Salie geen noodzaak is gebruik ik het wel, omdat ik een herhaaldelijke beweging maak met de salie kan ik meer nadruk leggen op mijn intenties.

Voor wie?

Voor mensen die geen ontspanning of rust kunnen vinden in zijn eigen huis, een drukkende energie ervaren, niet lekker in de vel zitten zonder enige reden, vermoed zijn, slecht slapen, ‘dingen’ ervaren die niet te verklaren zijn, zenuwachtige gevoelens hebben op bepaalde momenten van de dag of ruimtes.

Wat kost het?

100 euro incl. voorrijden tot 25 km vanaf Andijk.
Vanaf 25 km reken ik 0,25 per kilometer.

Als je nog vragen hebt, bel of mail me gerust.