Wat is een huiszuivering

Een huiszuivering is een manier om een woning of werkplek te reinigen van verstorende energieen.

Ik zuiver negatieve entiteiten en breng overledenen die nog aardgebonden zijn naar het licht. Een huiszuivering doe ik met behulp van engelenenergie.

Wanneer we last ervaren van entiteiten, dan zijn het negatieve emoties van mensen die blijven hangen. Emoties zoals, woeden, stress, verdriet, irritatie, depressie, enzovoorts. Hoe meer de entiteit zich vult met negativiteit, hoe zwaarder de energie aan gaat voelen.

Soms komt het voor dat overledenen of entiteiten (van jezelf of van vorige bewoners) in een ruimte blijven zitten wat er voor zorgt dat energieën niet goed meer kunnen stromen.

Aardgebonden geesten zijn overledenen die nog niet naar het licht zijn gegaan. Dit omdat ze ‘het aardse leven’ nog niet los kunnen laten. Ze durven bijvoorbeeld niet naar het licht, hebben een verslaving die ze aards houden, een familiebedrijf dat ze niet los kunnen laten of omdat ze het licht (nog) niet zien. Er zijn dus verscheidene redenen waarom een overledene nog niet naar het licht is geweest. Een aardgebonden geest kan ervoor zorgen dat je energieveld verstoord raakt waardoor je niet lekker in je vel gaat zitten zonder enige reden, veel vermoeidheid of lichamelijke ongemakken ervaart, etc. Voor jou kan dit vervelend zijn maar mijn ervaring is dat de aardgebonden geest het ook graag anders wil.

Huiszuivering stap voor stap

Ik werk altijd het hele huis door. Ook al als jij denkt dat het in één ruimte zit. Ik loop twee keer je huis door. Een keer om alle entiteiten te zuiveren en zo nodig aardgebonden geesten naar het licht te begeleiden. En de tweede keer om de ruimtes te vullen met nieuwe energie en om bescherming neer te zetten zodat je langer van de fijne en harmonieuze energie in huis kan genieten.

Tijdens de zuivering zal ik geen “bijzondere” rituelen uitvoeren omdat ik geloof dat je de entiteiten kan zuiveren en de aardgebonden geesten naar het licht kan begeleiden. Doordat ik met engelenenergie, Aartsengel Michaël samenwerk heb ik niet veel nodig. Ondanks dat Salie geen noodzaak is gebruik ik het wel. Door een herhalende beweging te maken met de Salie kan ik meer nadruk leggen op mijn intenties.

Voor wie?

Voor mensen die geen ontspanning of rust kunnen vinden in hun eigen huis, een drukkende energie ervaren, niet lekker in hun vel zitten zonder enige reden. Vermoeid zijn, slecht slapen, ‘dingen’ ervaren die niet te verklaren zijn, zenuwachtige gevoelens hebben op bepaalde momenten van de dag of in bepaalde ruimtes.

Maar ook voor kinderen die niet meer naar bed willen of niet meer in hun eigen bed willen slapen omdat ze bang zijn in hun kamer. En ook voor kinderen die ’s nachts hevig dromen of onrustig slapen.

Investering:      

90 euro incl. voorrijden (max 25 km vanaf Andijk)
95 euro 25 km tot 50 km
100 euro 50 km tot 75 km.

Ik werk onder andere in de regio West-Friesland. Dat zijn de gemeentes Alkmaar, Andijk, Avenhorn, Berkhout, Bovenkarspel, De Goorn, Drechterland, Enkhuizen, Grootebroek, Heerhugowaard, Hem, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland,  Lelystad, Almere, Langedijk, Lutjebroek, Medemblik, Opmeer, Purmerend, Schagen en Stede Broec, Venhuizen, Zwaag.

Als je nog vragen hebt, bel of mail me gerust.