Zeep workshops

Ik zuiver negatieve entiteiten en breng overledenen die nog aardgebonden zijn naar het licht.

Huiszuivering

Engelen healing

Spirituele begeleiding

Zeep workshops

Winkel

Zeep workshops

Hoe is deze passie ontstaan?

Zelf zeep maken, dat stond echt al heel lang op mijn wensenlijstje maar telkens kwam het er niet van. Tot op een dag een vriendin belde en vroeg of ik mee ging naar een workshop zeep maken. Twee dagen later was het zover en ik was op slag verliefd. Ik kon alleen nog maar denken aan alle mogelijkheden die zeep maken met zich meebrengt. Ik ging er mee naar bed en stond er mee op en ik had zelfs een boekje naast mijn bed want in de nacht kwamen de beste ideeën.

Vooral de zepen waar een helende werking in zit vind ik bijzonder leuk. Veel planten bevatten heilzame stoffen en die kan je prima in een zeep verwerken. Als je dan ook nog je essentiële olie daarop aanpast kan je een heel mooi verzorgend zeepje maken.

En zo ben ik van mijn passie zeep maken, workshops gaan geven.
Ik geef dit met heel veel plezier en enthousiasme!

De workshop

Je gaat je eigen zeepblok maken van ongeveer 8 cm breed, 19,5 lang en 6 cm hoog. Je kan je loogoplossing maken met water maar ik heb ook andere opties waaruit je kan kiezen. Vervolgens stel je je eigen geuren samen en heb je de mogelijkheid om iets toe te voegen aan je zeep, zoals klei of lavendel. En vervolgens kan je kiezen of je er een topping op doet. En zo maak je jouw unieke zeep!

Tijdens het zeep maken werken we met natrium hydroxide, dit kan met direct contact op de huid een brandwond worden. In alle blokken zeep zit natrium en zodra de zeep uitgehard is, is het natrium een zout geworden. Omdat we met natrium werken is het dragen van een lange broek en lange mouwen noodzakelijk. Je krijgt van mij handschoenen en een veiligheidsbril om te dragen.

De workshop duurt ongeveer van 1,5 uur tot 3 uur, dit ligt aan de aantal deelnemers en het is inclusief drinken en lekkers.
De volgende dag snij ik je zeep ik plakken en na een weekje stuur ik het per post naar je toe. Uit 1 blok komt ongeveer 7 plakken zeep. Wanneer je met een groepje bent is het leuk om met andere te ruilen. Je krijgt dan een pakket met verschillende soorten zeep.

Hoe kan ik me aanmelden?

Op mijn andere website voor zeep maken tref je de actuele datums en daar kan je je ook aanmelden voor een zeep workshop.

www.hetzeepatelier.nl

Wat kost het?

De kosten voor een zeepworkshop bedragen 47,50 euro.
Als je nog vragen hebt hoor ik het graag.